KRISTALI – MOĆNI AKTIVATORI

KRISTALI – MOĆNI AKTIVATORI

KRISTALI – MOĆNI AKTIVATORI

Postoje prirodni kristali iz zemlje, ali i laboratorijski uzgojeni kristali. Prirodni kristali koji su iskristalizirali od pritiska i toplote prirodnih sila mogu u sebi imati i strane elemente, normalno je i uobičajeno da nisu bistri i imaju u svojoj unutrašnjosti prirodne žilice, paučine koje izgledaju poput pukotina.

S druge strane, laboratorijski uzgojeni kristali (veštački kristali) dobiveni su u laboratoriji procesom kristalizacije i nemaju niti jednu pukotinu, ravnomerno su obojani i imaju „savršen“ izgled, „bez greške“, izgledaju prilično sterilno.
Prirodni kristali su spojevi minerala koji su tokom dugog vremenskog perioda (miliona godina) pod prirodnim uticajem velike toplote i pritiska iskristalizirali u slojevima i stvorili više strukturirane oblike i veličine. Ovo stvaranje zahteva veliku količinu energije i tokom tih miliona godina stvaranja i nastajanja kristali akumuliraju tu energiju.

To je energija koja donosi život u kristale. Svi prirodni kristali i dragulji vibriraju vlastitom individualnom frekvencijom. Nauka je dokazala da kristali poseduju prirodnu moć koju je nazvala piezoelektični efekt.
To znači da kristali imaju sposobnost pojačavanja, usmeravanja i protoka energije. Prirodni kristali rastu iz zemlje i imaju moćnu, jaku zemaljsku energiju. Energija koja izbija iz kristala je čista i povezuje se s ljudskom aurom, što je veliki doprinos kristala u feng shui-u.
Neki prirodni kristali su nastali iz flore i faune, kao npr. korali, ćilibar i biseri. Poslednjih godina feng shui stručnjaci su otkrili amonite (preko 65 miliona godina stari fosili) kao moćan kamen bogatstva i mudrosti. Veruje se da amoniti poseduju energiju za stvaranje sreće. A sedam duginih boja označava sedam čakri ljudskog tela.

Kristali su posebno dobri pomagači kod preuređivanja energetskih vibracija stvorenih emocionalnom i psihološkom neravnotežom u našoj okolini ili od nas samih. Kristalna energija koristi se za nakupljanje i negovanje određenih vibracija, na taj način dolazi do prilagođavanja i usklađivanja naše frekvencije na frekvenciju kristala i stvara se svest za postizanje određenih ciljeva.

Zavisno od vibracija, neki su ljudi osetljiviji i u vrlo kratkom periodu osete delovanje kristala. Ali takođe, nekima je potrebno puno više vremena da bi osetili izvanredan učinak lepote i energije sadržane u kristalu.

Kristali snažno pojačavaju zemljane sektore u svakom domu. Kristali na jugozapadu podstiču sklad i ljubav, a njihova prisutnost energizuje chi tog područja, akumulirajući energiju koja privlači ljubav, romantiku i brak osobama koje žive u tom domu.

prilagodila: Pustinjska ruža)

Save

Save

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *